Pluggeli Pluggeli Pluggi Plugg. :P

Som sagt.. Pluuuggaaar!! Kom typ hem för en timma sedan, vart med thilda :) Vi har haft as kuul!! Hinner inte skriva om de idag, gör det imon.. Om jag orkar (A).. Imorgon blire ännu mer plugg i biblioteket med Isabella och Ottilia :) Har ett aaas stort projekt som vi ska skriva om och de går as mycket på slutbetyget....... Tänkte ta en Hiss&diss nu när jag ändå håller på..
HISS

Värmen!! Nu är det äntligen sol ute och man mådde så himmla bra när solen lyst nästan hela dagen, imorgon blir det att gå i shorts när vi hade 17 grader här! Pastelj färger ööverallt! Riktigt glatt att se, blommorna sommardofterna.. PARTY.. Nu slipper solnarkomanerna sola solarium och bara gå ut i solan och få i sig massa D vitamin!!
DISS


Alla dessa J***a Lärare. Tycker att nää vi rättar era prov när vi kan.. Vi som har "såå" mycket att göra, (i våran skola har en lärare 60 elever) Men herreguud!! Vad har inte vi då, vi får ju läxor hej dit hej där som är jävligt stora på samma vecka men fan ta oss om vi lämnar in försent, nee då är det vårt fel att vi fokuserat på de större som går mer på betygen och sen att de slarvar bort saker och kommer bara med: -" Detta kan ni inte skylla på mig!!" Men herre vad det vi som slarva bort dom när vi lämna in dom, NEJ DET VAR DUUU!!! Sorry. Lite rage här men vi har en uppsatts som vi fick göra om, det vi ska göra imorgon och det betygsätter hon "när" hon har "tid". Men va fan går de så stort på betygen kanske hon ska fokusera på de!!
Nu ska jag fortsätta plugga... Love yaah :love:

Tryck här för att kommentera ;)

Skriv inget elakt/trakasserande, jag kan spåra ip-adresser och tvekar inte för att anmäla.
Kommentera gärna nuu ;)


Ditt fina namn :
Vill du bli ihåg kommen? :D

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg?

Vad har du på hjärtat då??

Trackback